Yritysesittely

Sihyn liiketoiminta jakaantuu kolmeen osa-alueeseen, jotka ovat prosessi- ja laivateollisuuden investointiprojektit, näiden kunnossapitopalvelut sekä putkistoihin erikoistunut tilauskonepajatoiminta. Työllistämme jatkuvasti noin 30 henkilöä, ja yrityksen liikevaihto vuonna 2013 oli 4,8 milj. euroa.

Sihy Oy on toiminut putkistojen esivalmistajana jo vuodesta 1988. Tuolloin yrityksen nimenä oli Konepaja Sipilä & Hyvärinen, josta yhtiön nykyinen nimi on muodostunut. Yrityksen juuret ovat vahvasti valmistavassa tilauskonepajatuotannossa mikä näkyy nykyisin tehokkaissa valmistusmenetelmissä.

Vuonna 2011 yrityksen toimintaa lähdettiin vahvasti uudistamaan osaksi myös uusien omistajien voimin. Tehokkaaseen konepajavalmistukseen liitettiin lisäksi putkisto-, laite-, ja teräsrakenneasennukset. Tästä tuloksena saatiin vahva liiketoiminnan kasvu, onnistuneita investointiprojekteja ja tyytyväisiä asiakkaita.

Jatkuvasti kehittyvä toiminta

Me Sihyllä uskomme, että jatkuva toimintojen ja työmenetelmien parantaminen on avain menestykseen. Etsimme aktiivisesti moderneja ratkaisuja putkiston valmistukseen konepajalla ja lähdemme rohkeasti toteuttamaan innovatiivisia työmenetelmiä rakennuskohteissa. Tämä yhdistettynä osaavaan henkilökuntaan ja laadukkaaseen suunnitteluun on tuonut asiakkaillemme merkittävää kustannussäästöä, korkeampaa hitsauslaatua sekä nopeampia läpimenoaikoja.

Ota yhteyttä!