Sihy jatkuvan parantamisen periaate

Yritysesittely

Sihyn liiketoiminta jakaantuu kolmeen osa-alueeseen, jotka ovat putkistojen esivalmistus, prosessi- ja laivateollisuuden investointiprojektit sekä näiden kunnossapitopalvelut. Työllistämme noin 40 henkilöä, ja yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 8,5 milj. euroa.

Sihy Oy on toiminut putkistojen esivalmistajana jo vuodesta 1988. Tuolloin yrityksen nimenä oli Konepaja Sipilä & Hyvärinen, josta yhtiön nykyinen nimi on muodostunut. Yrityksen juuret ovat vahvasti valmistavassa tilauskonepajatuotannossa mikä näkyy nykyisin tehokkaissa valmistusmenetelmissä.

Jatkuvasti kehittyvä toiminta

Me Sihyllä uskomme, että jatkuva toimintojen ja työmenetelmien parantaminen on avain menestykseen. Etsimme aktiivisesti moderneja ratkaisuja putkiston valmistukseen konepajalla ja lähdemme rohkeasti toteuttamaan innovatiivisia työmenetelmiä rakennuskohteissa. Tämä yhdistettynä osaavaan henkilökuntaan ja laadukkaaseen suunnitteluun on tuonut asiakkaillemme merkittävää kustannussäästöä, korkeampaa hitsauslaatua sekä nopeampia läpimenoaikoja.

Viime aikoina yritys on panostanut erityisesti tuotannon digitalisaatioon. Käytössämme on Sihyllä kehitetty PipeCloud-tuotannonohjausjärjestelmä, jonka avulla pystymme vastaamaan halvempien työkustannusten maiden kilpailuun.

Sihy jatkuvan parantamisen periaate
Sihy jatkuvan parantamisen periaate