Teollisuusprojektit

Teollisuusputkistojen jatkuvasti kehittyvä esivalmistus on Sihyn projektitoiminnan kulmakivi.

Tavoitteenamme on siirtää valtaosa putkihitsauksesta työmaalta tuotantotiloihimme, joissa mekanisoitu kappaleen käsittely ja hyvät hitsausolosuhteet takaavat laadun ja nopeuden.

 

Konepajaolosuhteissa hitsausparametrien valvonta ja NDT-tarkastukset voidaan hallita helpommin ja edullisemmin. Pitkälle vietyjen esivalmisteiden ansiosta putkistojen, teräsrakenteiden ja laitteiden asennusaika työkohteessa lyhenee. Tämä helpottaa muiden urakoitsijoiden toimintaa rakennustyömaalla.

Laadukas suunnittelu on onnistuneen esivalmistuksen edellytys. Siksi jaamme aina asiakkaidemme suunnittelun avainhenkilöiden kanssa oman tietotaitomme valmistuksen menetelmistä. Näin voimme yhdessä saavuttaa entistäkin optimaalisemman laadun ja kustannustehokkuuden yhdistelmän.

Teollisuuden kunnossapito

Sihy toimittaa asiantuntevan tiimin kohteeseen tilanteen ja tarpeen mukaan. Etsimme ja toimitamme työhön tarvittavat materiaalit ja erikoismateriaalit, kuten esimerkiksi kuumalujat putkiosat, duplex- ja kulutusteräkset sekä venttiilit ja muut putkivarusteet. Nopeasti siirrettävät asennuspalvelukonttimme sisältävät kaikki välineet ja materiaalit työn suorittamiseen.

Toimimme kiinteässä yhteistyössä NDT-testauslaitosten, putkiston lämpökäsittelijöiden, eristysliikkeiden, telinerakentajien ja nostoliikkeiden kanssa. Kaikki palvelut putkistojen ja laitteiden käyttöön saamiseksi järjestyvät yhdellä soitolla.

Laiteasennukset

Sihy suorittaa vaativat kone- ja laiteasennukset kokeneella henkilökunnalla ja laajalla haalauskalustolla. Asennamme siirtoruuvit, puhaltimet, siilot ja keittimet. Erilaisten varastosäiliöiden korjaukset ja muutostyöt muodostavat niin ikään tärkeän osan osaamisestamme.

TUTUSTU REFERENSSEIHIN

Teollisuusprojektit
Teollisuusprojektit