Teollisuusprojektit

Sihy Oy on vuodesta 2011 lähtien toimittanut menestyksellä useita putkisto- ja laiteasennuskokonaisuuksia asiakasyrityksille sekä kotimaassa että muissa Pohjoismaissa.

Onnistuneen projektin yhtälö on sama kohteesta ja maasta riippumatta:
pitkälle viety esivalmistus + tehokkaat asennusprosessit = lyhyt rakennusaika + kustannussäästö

Projektinhallinta

Sihyn projektitoiminnan kulmakivi on jatkuvasti kehittyvä ja tehokas teollisuusputkistojen esivalmistus. Tavoitteenamme on siirtää valtaosa putkihitsauksesta työmaalta tuotantotiloihimme, jossa mekanisoitu kappaleen käsittely ja hyvät hitsausolosuhteet takaavat laadun ja nopeuden. Konepajaolosuhteissa hitsausparametrien valvonta ja NDT-tarkastukset ovat helpommin ja edullisemmin hallittavissa. Pitkälle vietyjen esivalmisteiden ansiosta putkistojen, teräsrakenteiden ja laitteiden asennusaika työkohteessa lyhenee, mikä helpottaa muiden urakoitsijoiden toimintaa rakennustyömaalla.

Projektista yhteistyökumppaniksi

Teollisuusputkistojen esivalmistuksen onnistumisen edellytyksenä on laadukas putkistosuunnittelu. Me Sihyllä pyrimme aina tarjoamaan asiakkaidemme suunnittelun avainhenkilöille oman tietotaitomme putkiston valmistusmenetelmissä ja auttaa näin saavuttamaan parempaa laatua ja kustannustehokkuutta.

 

Teollisuusprojektit
Teollisuusprojektit