Kunnossapito ja laiteasennukset

Teollisuuden kunnossapito

Erillistä kunnossapitosopimusta ei tarvita, vaan Sihy toimittaa asiantuntevan henkilökunnan tarpeen mukaan työkohteeseen. Asennuspalvelukonttimme sisältävät kaikki tarvittavat välineet ja materiaalit työn suorittamiseksi ja ne ovat nopeasti siirrettävissä. Etsimme ja toimitamme työhön tarvittavat materiaalit ja erikoismateriaalit, kuten esimerkiksi kuumalujat putkiosat, duplex- ja kulutusteräkset sekä venttiilit ja muut putkivarusteet.

Meillä on jatkuvaa yhteistyötä NDT-testauslaitosten, putkiston lämpökäsittelijöiden, eristysliikkeiden, telinerakentajien ja nostoliikkeiden kanssa. Kaikki palvelut putkistojen ja laitteiden käyttöön saamiseksi löytyvät yhdellä soitolla.

Laivojen konealueiden muutos- ja korjaustyöt

Laivojen telakointiajat ovat lyhyitä, jolloin korjaustyöt tulee suorittaa sovitussa aikataulussa. Osa henkilökunnastamme on erikoistunut laivojen konealueiden muutostöihin sekä Suomessa että ulkomailla.

Laiteasennukset

Sihy suorittaa vaativat kone- ja laiteasennukset kokeneella henkilökunnalla ja laajalla haalauskalustolla turvallisesti. Asennamme siirtoruuvit, puhaltimet, siilot ja keittimet, joista esimerkkinä Honkajoki Oy:lle vuonna 2013 tehty 74 tonnia painavan keittimen haalaus ja sisällä tehtaassa paikoilleen asennus kahden metrin korkuisten jalustojen päälle.

Erilaisten varastosäiliöiden korjaukset ja muutostyöt ovat vahvaa osaamistamme.

 

Kunnossapito ja laiteasennukset
Kunnossapito ja laiteasennukset
Kunnossapito ja laiteasennukset