Tuukka Koskenrouta Sihy Installationsin vetäjäksi

Tuukka Koskenrouta Sihy Installationsin vetäjäksi

TIEDOTE Sihy Installations Oy 1.6.2020

Meriteollisuuden putkistoasennuksiin erikoistunut Sihy Installations Oy saa uuden vetäjän. Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.6.2020 KTM Tuukka Koskenrouta, 52. Koskenrouta saa johdettavakseen yhtiön, jonka liiketoiminta on kasvanut voimakkaasti viimeksi kuluneiden vuosien aikana.

”Tavoitteenamme on, että asiakkaat tuntevat meidät alan selkeimmistä toimintatavoista ja parhaasta johtamisesta”, Koskenrouta sanoo.

”Selkeys tarkoittaa näissä töissä laadukkuutta. Kun johdamme asennuksia hyvin, onnistumme omalla tontillamme ja autamme myös naapureitamme onnistumaan. Yhteistyön parantaminen on tärkeä kilpailukykytekijä varsinkin laivanrakennuksessa, jossa operoidaan ahtaissa tiloissa ja aikatauluissa.”

Koskenrouta on työskennellyt aiemmin muun muassa työturvallisuuden kouluttajana ja logistiikka-alan päällikkötehtävissä. Sihy Installationsin henkilöstö on kasvanut nopeasti parinkymmenen ammattilaisen tiimistä yli 60 kollegan joukkueeksi. Koskenroudan mukaan sihyläisyydessä parasta on uudistumisen ja uudistamisen halu.

”Sihyn esivalmisteita valmistava konepaja on hieno esimerkki perinteisen konepajatoiminnan digitalisoimisesta. Haluamme viedä myös telakalla toteutettavaa asennustoimintaa samaan suuntaan.”

Sihy Installationsin hallituksen puheenjohtaja Jarno Soinila iloitsee Sihy-tiimin uusimmasta vahvistuksesta. Soinilan mukaan Koskenroudan arvot ja asenne sopivat erinomaisesti sihyläisten kunnianhimoisiin tavoitteisiin:

”Sihyläisyys on sitä, että projektit pyritään hoitamaan aina ajallaan, sovitusti ja joustavasti. Vastuuta kannetaan silloinkin, kun asioiden kohtalot eivät ole täydellisesti omissa käsissä. Tällainen asenne tuottaa iloa myös silloin, kun kuviot muuttuvat ennakoitua monimutkaisemmiksi.”

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tuukka Koskenrouta

Sihy Installations Oy

0400 522 004

Hallituksen puheenjohtaja Jarno Soinila

Sihy Installations Oy

040 517 9502